Hodnocení obchodu

4,8 205 hodnocení
5
194x
4
3x
3
1x
2
1x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
JV Avatar autora Jiří Vopravil | 26.11.2022
Skvělá chuť a parádní rychlost dodání????
JB Avatar autora Jana Berková | 26.11.2022
To poznám až po Štědrém dnu. Mám to připravené jako dárečky. Jednu skleničku jsem poslala na ochutnání vnoučatům a ohlasy byly skvělé. Takže v této chvíli převládá uspokojení.
EM Avatar autora Eva Modlíková | 26.11.2022
je to dárek
Avatar autora Marek Šmucr | 26.11.2022
Dobré
BJ Avatar autora Bohumila Justová | 26.11.2022
Dobré
LF Avatar autora Lubomír Franc | 26.11.2022
Skvělá chuť, kvalita bez přidaných "šmakulád“.
MR Avatar autora Mária Reháková | 25.11.2022
Rychlé jednání...výrobek jsem neochutnala,je to dárek. Děkuji Reháková
MJ Avatar autora Marcela Jeklová | 24.11.2022
Ano a zase si objednám. Moc nám chutná.
PM Avatar autora Pavla Michalová | 22.11.2022
Nemá to s karamelem nic společné...je to úplně něco jiné,ale karamel ne!Klamete zákazníky názvem! Vyhozené peníze...a to jsem to chtěla dát jako dárek.
S Avatar autora Slinta (Administrátor) 22.11.2022
Dobrý den, moc nás mrzí, že jste nespokojená, právě na slaný karamel sbíráme stovky kladných recenzí. Naše firma se zabývá výrobou oříškových krémů, čili je na místě očekávat nějaké ořechy, které jsou dochucené čokoládou, karamelem, ovocem atd. Složení každého produktu najdete na eshopu - mohla jste se před nákupem podívat co krém obsahuje, respektive, že většinový podíl jsou právě ořechy či arašídy.
IL Avatar autora Irena Linhartová | 21.11.2022
ano
AH Avatar autora Alena Holáňová | 21.11.2022
slaný karamel mi moc nechutná, měla jsem jinou představu. Ale jahodový i toffe a kešu s banánem výborné
DT Avatar autora Dana Tkadlecová | 21.11.2022
Jsem velmi spokojená rychlým dodáním. Jsou to dárky k Vánocům, tudíž chuť nemohu vychválit, avšak věřím recenzím. Děkuji
PN Avatar autora Petra Nikodýmová | 21.11.2022
Spokojenost. Vše v pořádku, mohu jen doporučit.
IJ Avatar autora Irena Jarošová | 21.11.2022
Rychlé dodání, jsem spokojená.
SV Avatar autora Sladek Vaclav | 20.11.2022
Spokojenost. Dobroty pro mlsouny.
BJ Avatar autora Bedřiška Jáčová | 20.11.2022
Vše proběhlo v pořádku. Máme rádi mazací, aby se dal dát na palačinky, nechali jsme chvilku v teple povolit, a je mňamózní.????
HK Avatar autora Helena Kindlerova | 20.11.2022
slaný karamel mám ráda, ale toto je lepkavá hmota s drobky zřejmě arašídů, ani to jako slaný karamel nechutná. Asi mi také odpovíte, že jsem si měla přečíst složení, dobře, moje chyba, už si to nikdy nekoupím.
LB Avatar autora Lenka Bednářová | 20.11.2022
skvělý slaný karamel
MS Avatar autora Marta Sigmundová | 20.11.2022
Vynikající výrobky.
JG Avatar autora Jan Gucko | 20.11.2022
Supeeeeer.