Z nuly na několik tisíc sklenic

slany-karamel

 

Vyrábět ořechový krém nás baví, hezky ručně a z kvalitních surovin. Naší práci děláme od srdíčka, což je jasně vidět v našich výsledcích. Začali jsme totiž od nuly, po pár měsících jsme začali nestíhat a nyní, kdo by to čekal, opět nestíháme. Za měsíc říjen jsme vyrobili a vyexpedovali takové množství ořechového krému, jako za celou naší existenci dohromady. Jedná se o tisíce sklenic za měsíc a zároveň nám nadále chodí jedna objednávka za druhou, za což jsme neskutečně vděční. Jsme vděční za to, že se obklopujeme zákazníky, kteří dokáží ocenit ruční kvalitní práci.

 

Máme ty nejlepší zákazníky

Díky enormnímu nárazovému zájmu jsme narazili na naše hranice. Nestíhali jsme jak vyrábět, tak ani balit objednávky. Ovšem vám, našim skvělým zákazníkům, tento fakt v 95% procentech vůbec nevadil. Posílali jsme omluvné emaily, kde jsme od vás obdrželi hromadu odpovědí, že menší zdržení nevadí a že si rádi počkáte. 

Za tento přístup bychom vám chtěli maximálně poděkovat. Naší práci se snažíme dělat s ohledem na co nejvyšší možnou kvalitu i za cenu menšího prodlení s odesláním. Výroba by uspíšit šla, ale tímto směrem jít nechceme, museli bychom totiž snížit z nároků na naší výrobu.

 

Ponaučili jsme se

Je potřeba říci, že jsme se náležitě ponaučili. Zefektivnili jsme se v balírně při expedici a zároveň začínáme držet větší skladové zásoby - avšak ne tak vysoké, aby nám tu krémy ležely zbytečně dlouho. Naším cílem je, aby krém byl po otevření ihned připravený ke konzumaci a nemusela se do krému rozmíchat vrstva přirozeného oleje. Tento olej se na povrchu objeví vždy, pokud krém neobsahuje žádné konzervanty, což náš určitě neobsahuje.

 

Co se hlavně prodalo?

Největším bestsellerem, kterého jsme denně vyrobili na desítky, až stovky, kilo je slaný karamel. V těsném závěsu je pak kešu s banánem a karamelem, sněhové kuličky a lískové toffee. Že jste hromadně vykupovali právě tyto druhy není náhodou, všechny se totiž skvěle povedly a i nám na firmě chutnají nejvíce.

 

Děkujeme vám

Tímto bychom vám ještě jednou rádi poděkovali, že máte až takový zájem o naše produkty a my můžeme dělat to, co nás baví a naplňuje.

 

Už jste ochutnali?

Ještě nás neznáte? Zajímá vás, jak naše produkty vyrábíme? Vyzkoušejte nějaký krém z výše zmíněných. Uvidíme, že do skleničky zaboříte lžičku a nebudete moci přestat.

ochutnat-produkty